Over Belwaarde.net

Belwaarde.net is een website ontwikkeld en onderhouden door Made I.T.. Wij vonden het steeds vervelend om ongebruikte belwaarde op mobiele toestellen verloren te zien gaan. Hier door bedachten we iets waarmee we ons ongebruikt beltegoed terug konden omzetten naar geld. Na lang testen hebben wij besloten dit systeem voor iedereen toegankelijk te maken.


Je kan je misschien ook afvragen waarom je maar 50% krijgt? Wel dat is zeer eenvoudig wij verdienen er niets mee. Wij hebben zelf niet de financiële mogelijkheden om zelf een sms server te kopen of huren, deze toepassing wordt mogelijk gemaakt door verschillende andere bedrijven die elk hun deel van het bedrag afhouden voor ons blijft er nog geen 5% van het bedrag over en is het dus al niet makkelijk om de server kosten van de website te betalen. Rijk zullen wij er niet van worden, maar door gebruik te maken van het systeem hebben we al heel wat geld uitgespaard.

Om belwaarde.net te laten groeien is er besloten om de website in 2016 volledig opnieuw te bouwen. De advertenties zijn verdwenen en hebben plaats gemaakt voor een webshop. Zo kunnen we veel meer uit deze website halen en kunnen we onze gebruikers een betere service bieden.